Algemene voorwaarden BVLO - sportkampen

 1. De deelnemers kunnen via www.bvlosportkampen.be online inschrijven voor één of meerdere kampen.
 2. Binnen de week na uw inschrijving ontvangt u dan een bevestiging en een uitnodiging tot betaling van het inschrijvingsgeld. Pas na betaling van het volledige bedrag is de inschrijving definitief. De kampbevestiging blijft 10 dagen geldig (na ontvangst van de uitnodiging tot betaling). Gelieve binnen deze periode het volledige bedrag te betalen, zoniet vervalt de voorrang van inschrijving.
 3. Kortingen per factuur voor:
  • Bedrijvenkorting: -10 euro (BVLO leden, UGent, Ablynx, Graphius, Callant, KBC, Demival ...) op totaalbedrag
  • 3 tot 5 kampen: -5% op totaalbedrag
   6 tot 8 kampen: -10% op totaal bedrag
   8+ kampen: -15% op totaalbedrag

 4. Wanneer een kamp volzet is, kan er telefonisch ingetekend worden op een reservelijst.

 5. Annulatie van het kamp:

  1. Annulatie van het kamp vóór de start van het kamp:
   1. Annulatie meer dan 35 dagen vóór de start: Het deelnamegeld wordt terugbetaald -15 euro administratiekosten
   2. Annulatie van 25 tot en met 35 dagen vóór de start: 60 % van het deelnamegeld wordt terugbetaald. (-15 euro administratie)
   3. Annulatie van 10 tot en met 25 dagen voor de start: 40% van het deelnamegeld wordt terugbetaald. (-15 euro administratie)
   4. Annulatie vanaf 10 dagen voor de start: 25% van het deelnamegeld wordt teruggestort. (-15 euro administratie)
  2. Annulatie tijdens het kamp: (dit kan alleen met een doktersattest)

   In geval van ziekte of ongeval: uw schriftelijke aanvraag tot terugbetaling moet ons uiterlijk 5 werkdagen na het kamp bereiken, samen met een doktersattest. Er wordt een compensatie van de verloren vakantiedagen toegekend en teruggestort op basis van onderstaande berekening.

   1. Onderbreking op de 1e dag: 70 % van het deelnamegeld (-15 euro administratie)
   2. Onderbreking op de 2e dag: 50 % van het deelnamegeld (-15 euro administratie)
   3. Onderbreking op de 3e dag: 30% van het deelnamegeld (-15 euro administratie)
   4. Onderbreking op de 4e dag: 20 % van het deelnamegeld (-15 euro administratie)
   5. Onderbreking op de 5e en laatste dag: geen compensatie mogelijk

    

 6. BVLO kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door de deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.
 7. BVLO is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen van locatie of annulatie van het kamp. Aan de reeds ingeschreven deelnemers wordt het betaalde inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.
 8. BVLO is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen of annulatie van kampspecials. Het verschil in prijs met een gewoon kamp wordt terugbetaald bij annulatie bij voorziene kampspecials.
 9. Toelating om vóór het einde van het kamp naar huis te gaan, zal enkel in dringende gevallen gegeven worden en alleen na persoonlijk contact met de kampleiding. (Hiervoor wordt echter geen prijsvermindering voorzien).
 10. BVLO behoudt zich het recht om een deelnemer tijdens het kamp naar huis te sturen. Wanneer een deelnemer, omwille van zijn/haar ontoelaatbaar gedrag, naar huis wordt gestuurd, worden de ouders/voogd hiervan vooraf verwittigd. Het bedrag zal, overeenkomstig met het aantal gemiste dagen, na de vakantieperiode terugbetaald worden. (min 15 euro administratiekosten)
 11. Gelieve alle voorwerpen/kledij te naamtekenen! Dit is belangrijk bij verlies. Verloren voorwerpen kunnen worden afgehaald op het
  BVLO – secretariaat, Waterkluiskaai 16, 9040 Sint-Amandsberg, tijdens de kantooruren. (9u-12u en 13u-16u)
 12. Alle kampdeelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Bij vragen over de verzekering kan u steeds terecht op het nummer 09/218.91.23.
 13. De adresgegevens van de deelnemers komen terecht in het databestand van de BVLO. De Bond voor Lichamelijke Opvoeding kan ook uw naam en adres doorgeven aan derden met interessante informatie voor u. Deelnemers die dit niet wensen, kunnen telefonisch verwittigen en dan wordt u verwijderd uit onze bestanden. (wet op de privacy van 8/12/1992)
 14. BVLO maakt tijdens de kampen foto’s en video-opnames van de activiteiten en de deelnemers. Deze beelden kunnen gebruikt worden voor de website, de brochure en publicitaire doeleinden van BVLO. Indien u wenst dat een foto van uw zoon of dochter hiervoor niet gebruikt wordt, dient u dit te melden bij inschrijving. Gelieve hierbij een foto van uw zoon of dochter toe te voegen.
 15. Roken en alcoholische dranken zijn voor elke deelnemer en begeleider verboden tijdens het volledige sportkamp.
 16. De kortingsmogelijkheden zijn niet van toepassing voor sportdagen, sessies en andere evenementen.

 

Door de betaling uit te voeren voor de BVLO kampen bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden!

 

 

Ethias     Janssen Fritsen